nov
26
2022

Advocaat naar ADO Den Haag

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

DEN HAAG Dick Advocaat wordt de nieuwe trainer van ADO Den Haag. Dat bevestigt de Haagse club aan Omroep West. De 75-jarige coach maakt het seizoen af in het Bingoal Stadion. Hij volgt de donderdagochtend ontslagen Dirk Kuijt op. Said Bakkati wordt de assistent van Advocaat.
Advocaat maakte vrijdagavond in het tv-programma Vandaag Inside bekend dat hij is benaderd door ADO. “De kans is zeer groot dat ik trainer van ADO word,” zei de Hagenaar aan de televisietafel. ADO bevestigt dat Advocaat komende week wordt gepresenteerd als de nieuwe trainer.
De voormalig bondscoach is oud-speler van ADO Den Haag. In 164 wedstrijden scoorde hij acht keer. Komende maandag wordt hij om 11.00 uur gepresenteerd als nieuwe trainer.

Irak en Feyenoord
De laatste klus van Advocaat was adviseur bij FC Utrecht. Daarvoor was hij trainer van het nationale team van Irak en Feyenoord. Eerder was hij eindverantwoordelijke bij onder andere Sunderland, Fenerbah├že, PSV, Zenit Sint-Petersburg, AZ en Glasgow Rangers.
De assistent van Dick Advocaat wordt Said Bakkati. Hij speelde in 2005/2006 voor ADO Den Haag. Dat seizoen speelde de verdediger 32 wedstrijden.

Bron: Omroep West

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.