jan
31
2014

Berlijnse notities: alles kla(a)r

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Het werk zit erop. Vandaag was mijn laatste werkdag. Morgenochtend stap ik in de trein op Berlin Hauptbahnhof, samen met Sergio. Aan het einde van de middag ben ik weer thuis in Leeuwarden. Dan zijn de vier weken helemaal afgerond. Zoals het hoort bij dit Berlijnse verhaal.
Vandaag is mijn artikel dan eindelijk afgerond, ook tekstueel. Mijn GEB-collega Artur zal het artikel naar de Friedrichshainer Chronik sturen. Dat is mooi.
Het was ook de dag van afscheid nemen. Van mijn GEB-collega’s. Een goed afscheid. Een andere collega nam ook afscheid; een derde collega werd voor haar verjaardag gefeliciteerd. Ik heb een grote mok gekregen, met daarop één rode en een rits groene Ampelmänchen erop gekregen. Een mooie herinnering.
Dit is niet mijn laatste Berlijnse notitie. Morgen volgt natuurlijk ook nog. En ik heb niet de indruk dat schrijven over Berlijn sowieso een afronding kent. Maar laat ik niet op de zaken vooruit lopen.

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.