jan
30
2014

Berlijnse notities: Presentation

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Hoewel mijn Praktikum nog één dag duurt – en dan de dag erna reis ik huiswaarts –, gaf ik vanmiddag mijn presentatie. Ik heb aan mijn GEB-collega’s verteld wat ik de afgelopen vier weken heb gedaan. En waar mijn artikel over gaat.
En ik heb afscheid genomen van mijn ‘tutor’ Marta, die me de afgelopen twee weken ondersteunde bij het maken van mijn artikel. Zij gaat morgen voor een paar dagen terug naar Polen. Heb me erg met haar vermaakt.
En morgen? Morgen is mijn laatste volledige dag in Berlijn. De puntjes op de i voor mijn artikel. Afscheid nemen van GEB. Tas inpakken. Dat soort dingen. Dan is het voorbij, dit praktikum. Maar dat volgt pas dit weekeinde écht.

Tags // , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.