jul
18
2014

Bob Dylan

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan Bob Dylan. Sterker nog, ik wijd zelfs een heel blog aan hem. Dat blog heet ‘Een ander zelfportret’: dit is een verwijzing naar Another Self Portrait, dat in dezelfde tijd verscheen als dat ik mijn blog begon. En de titel is ook een soort maskerade, het toont mijn andere gezicht.
Ik ben zeker niet de enige Dylan-blogger. Je hebt ook het blog van Tom Willems, ‘Bob Dylan in (het) Nederland(s)’ – al sinds jaar en dag de grootste Dylan-kenner van de Lage Landen. Hoewel Tom en ik dezelfde interesse hebben, verschillen onze invalshoeken als oost en west van elkaar.
Een van de belangrijkste blog-overzichten over Dylan is ExpectingRain van de Scandinaviër Karl Erik Andersen. Dagelijks plaatst hij links vanuit de hele wereld over Dylan en Dylan-gerelateerde artiesten.
En verder? Ach, de komst van internet heeft het aantal artikelen over de grootmeester van de popmuziek alleen maar doen toenemen. Ik doe er gretig aan mee, zo ben ik dan ook wel weer.

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.