mei
26
2020

Certificaat

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten

Omdat ik in september de schoolbanken van de Rijksuniversiteit Groningen in duik, volgde ik de Webklassen van de school. Voorsorteren op het wetenschappelijk onderwijs, beetje proeven aan hoe het op school er aan toe gaat.
De webklassen duurden vier weken. De bedoeling was om elke week een opdracht in te leveren, die elk met een theologisch onderwerp te maken hadden. De vier opdrachten werden in één keer online gezet op het Blackboard, zodat je in theorie alle vier de opdrachten gelijktijdig kon inleveren.
Dat zou kunnen, maar is natuurlijk niet slim. Want alle opdrachten werden wekelijks beoordeeld, in respectievelijke volgorde. Dan is het handig om de feedback van de ene opdracht af te wachten, om die terugkoppeling in de volgende opdracht mee te nemen.
Alle opdrachten werden nagekeken en beoordeeld met een cijfer. De eerste opdracht ging over afbeeldingen in de islam, waar ik een 9 voor heb gekregen. De tweede opdracht was Klassiek Hebreeuws, met een 8 beoordeeld. Opdracht drie ging over Luther en de Reformatie, waar ik een 8 voor ontving. De afsluitende opdracht, over de ethiek rondom orgaandonatie, werd becijferd met een 9.
Geen slechte score voor een eenvoudige jongen als dat ik ben.
Deze cijferreeks was al een bron van blijde verrassing. Maar dat hier nog een overtreffende trap van bestond, wist ik niet. Totdat ik per mail een certificaat kreeg toegestuurd van de RUG. Ondertekend en wel door de coördinator van het pre-universitair college.
Dat ik de cursus met een 9 heb afgerond.
Bedankt, Groningen.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.