mei
26
2016

Escaping on the run

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Met het teamuitje, ben ik vanmiddag en vanavond op pad geweest in mijn eigen stad. We voerden een Escape Game uit. Een spel waarbij je meerdere virtuele gijzelaars moet bevrijden, door een gelijk aantal raadsels moet oplossen. Een code kraken. Escape Game – escaping on the run, die ene zin uit het nummer Mr. Tambourine Man van Bob Dylan.

Ik was niet rennend op de vlucht. Sterker nog, mijn teamgenoten zijn geen Liwwadders, waardoor tijdens de tocht door de binnenstad ook een educatief karakter werd toegevoegd. Een uitleg hier, een toelichting daar. Wat is Leeuwarden toch een mooie stad! Geen enkele reden om de stad uit te gaan. Laat staan te vluchten naar een vrijstad en huis en haard achter me te laten.

Tags // , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.