aug
28
2013

Ex Dutroux mogelijk weer de cel in

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

MALONNE Michelle Martin, de ex-vrouw en handlangster van kinderverkrachter Marc Dutroux, komt mogelijk weer in de cel. Vorig jaar kwam Martin vervroegd vrij, en sindsdien bivakkeert zij in het klooster van de Clarissen in Malonne. Maar dat klooster is te groot voor de nonnen om te onderhouden, waardoor ze gedwongen zijn te verhuizen.
Dat schrijft de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen, woensdag.
Martin verhuist niet mee. Mocht ze geen nieuw onderkomen vinden, moet Michelle Martin weer terug naar de gevangenis. De zoektocht heeft de voormalige partner van Dutroux onder meer geleid langs het Rode Kruis, de universiteit in Namen en zelfs langs dierenartsen. Zonder resultaat.
Een vertrouwensgroep van vijftien mensen begeleidt Martin. In dit steuncomité hebben onder andere de Naamse pastoor George Lamotte, voormalig magistraat Christian Panier en Suzanne Boonen- Moreau, een vroegere rechter van de rechtbank van Namen, een functie.
Wanneer de verhuizing definitief moet zijn, is nog onduidelijk.

Tags // , , ,

Trackback from your site.

Comments (1)

  • 17 augustus 2014 at 13:20 |

    […] vrij. Zij verhuisde naar het klooster van de Clarissen in Malonne. Vorig jaar werd bekend dat het klooster te groot voor de nonnen is om te onderhouden, waardoor ze gedwongen zijn te […]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.