jan
12
2019

Familiekroniek #14: Ommen

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten

Een vader had twee zonen. Zo begint een bekende gelijkenis van Jezus. Nu is het bij ons thuis zo dat onze vader geen twee, maar vijf zonen heeft. Met mijn broers ga ik met enige regelmaat een weekend weg. Om te praten, maar vooral om muziek te luisteren.
Wat voor muziek luister je dan? Ik ben de enige van de jongens, die fysieke muziek mee neemt. In mijn geval nam ik de cd Nashville van Solomon Burke mee. Want er kan iets goeds uit Nashville, Tennessee, komen. En de cd The Eclipse Sessions van John Hiatt. Vanwege dat mooie liedje Robber’s Highway.
Plus de box van CCC Inc., omdat op een van de schijfjes het indrukwekkende nummer Ashoken Farewell te horen is. Het ontroert me elke keer weer, dit nummer.
Een vader had vijf zonen. En deze zonen hebben elk weer hun eigen muziek.
Mooie muziek.

Tags // , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.