aug
30
2022

Fractievoorzitter Matthijs de Vries

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Wiebo de Vries heeft met de ingang van het nieuwe politieke seizoen het fractievoorzitterschap overgedragen aan Matthijs de Vries. Matthijs is sinds 2019 Statenlid. Hij is tevens de beoogd lijsttrekker voor de komende provinciale verkiezingen.
Matthijs de Vries (1980) is in het dagelijks leven werkzaam als Regiocoördinator WMO bij Sociaal Domein Fryslân. Matthijs is getrouwd, vader van drie kinderen en woonachtig in Leeuwarden. “Allereerst wil ik Wiebo danken voor zijn enorme inzet. Hij heeft de afgelopen twee collegeperiodes de fractie geleid. Zijn ervaring en kennis is van grote waarde voor de fractie. Samen blijven we ons inzetten voor het beste voor het welzijn van de Friese inwoners, samenleving en natuur.”
Wiebo de Vries: “Met Matthijs heb ik een goede opvolger. Hij is een verbinder in de fractie en daarbuiten. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met al zijn enthousiasme deze rol goed op zal pakken. ChristenUnie Fryslân zorgt met Matthijs voor continuïteit. Uiteraard zal ik, samen met de fractie, mij in blijven zetten voor toekomst van Fryslân.”

Tags // , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.