okt
15
2016

Herfst #4

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

De dagen worden korter, merkbaar korter. Dat wil zeggen, het aantal uren zonlicht neemt sterk af – en als de zon al schijnt, is dat achter een dikke laag wolken. De dagen zelf zijn in aantal uren gewoon gelijk gebleven. Elke dag heeft 24 uur tot z’n beschikking. Tijd dus om de lange avonden op een goede manier in te vullen. Het vergaderseizoen is een goede manier om de avonden te vullen. Maar gelukkig is er meer in het leven dan het beraadslagen.
Met mijn schrijvende collega Danny leg ik de laatste hand aan een gezamenlijk boek. “Kleurrijk” heet het boek, dat verschijnt bij uitgeverij Pumbo. “Kleurrijk” vertelt het verhaal van een aantal opvallende voetballers, die zowel op het veld als daarbuiten de (sportieve) aandacht op zich wisten te vestigen. De datum van uitgave en de prijs zijn op dit moment nog niet bekend, maar dit zal op korte termijn naar buiten worden gebracht.
Verder bereid ik met mijn goede vriend Peter de Oranjeavond 2017. Een avond die rond de verjaardag van onze vorst wordt gehouden. Een avond met acteurs uit de kerk, die een toneelstuk opvoeren. Hier moet natuurlijk het een en ander voor worden voorbereid. Op dit moment vooral praktisch: locatie, oefenruimte, het betreffende toneelstuk, en wat dies meer zij.
Een hete herfst is misschien een te grote uitdrukking. Levendig wordt het sowieso in dit jaargetijde, waarin de natuur zich opmaakt voor een doodse winterslaap.

Tags // , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.