sep
09
2018

Indruk #16

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten

Mijn broer Stefan daagde me uit. Hij daagde me uit om dagelijks een foto te plaatsen van een elpee. Het moet een plaat zijn die indruk op me heeft gemaakt en die ik nog steeds luister. Verder zonder enige omschrijving. Leuke uitdaging, die ik graag wil aangrijpen. Maar dan wel onder mijn eigen voorwaarden, zo ben ik dan ook wel weer.
Een cd dat indruk op mij heeft gemaakt, is Stap Maar In! van Herman Boon. Toen ik jaren geleden voor het eerst meedeed met een evangelisatieproject, werd ter voorbereiding op een Thema-avond het liedje Met Uitgestrekte Armen van Boon gedraaid. Dit nummer zou die avond ook worden gedraaid. Het gaat over een vader, die met uitgestrekte armen wacht op zijn kind.
Een teamlid was een grote beer, een man die je de pis niet lauw maakt. Maar dit kinderliedje brak hem. Omdat het ging over hém. En zijn dochtertje van 7, dat hij al die jaren niet mocht zien van haar moeder, zijn ex-partner. Dat terwijl hij met uitgestrekte armen stond te wachten, omdat hij zo naar zijn dochter verlangd.
Inmiddels zijn we ruim een decennium later. Met dit teamlid heb ik geen contact meer, zoals dat soms gaat – iets met verwateren en uit het oog verliezen. Hoe het met zijn dochtertje is, weet ik dus ook niet.
Maar ik denk er nog regelmatig aan.

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.