feb
20
2021

Kim Kardashian

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten, Maryanne

De geruchten gingen al langer maar nu is de kogel door de kerk: Kim Kardashian en haar man Kanye West gaan uit elkaar. Kardashian heeft volgens de Amerikaanse media TMZ en Variety officieel de scheidingsaanvraag ingediend.
Het zou mij niet zozeer zijn opgevallen, ware het niet dat de naam van Kim Kardashian me wel bekender voorkomt, de laatste maanden. Deels ook vanwege mijn Haagse vriendin. Zij vindt (of vond) Kim een mooie vrouw. Dat kan ik zeker niet ontkennen.
Haar aanstaande ex-man Kanye West, die zich liever Ye West, is sinds een jaar of wat overtuigd christen. Sinds 2019 treedt West wekelijks op met zijn gospeldienst Sunday Service na zijn toewijding tot het christendom. Zijn langverwachte (gospel)album Jesus Is King werd tevens uitgebracht. Rond december verschijnt Jesus is Born.
In juli 2020, vier maanden voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, haalde de partijloze Kanye West kortstondig de publiciteit door via sociale media aan te kondigen zich kandidaat te willen stellen voor het ambt van president van de Verenigde Staten.
De NOS weet te melden dat West lijdt aan een bipolaire stoornis, waarbij iemand manische periodes afwisselt met depressieve.
Sneu verhaal. Ik neem het ter kennisgeving aan. Mijn Haagse vriendin ook.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.