dec
23
2015

Lijstjes

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Zo vlak voor Kerst worden de balansen weer opgemaakt. Wat heeft het afgelopen jaar de revue gepasseerd? Wat voor jaar is het geweest? Wie zijn ons ontvallen? Wie zijn dit jaar bij ons gekomen? En hoe zat het ook al weer met dit of dat, dit jaar?
Voor de grote winkels van DA en V&D zou 2015 zomaar het laatste kalenderjaar zijn geweest, waarin de firma’s opereerden. Zij maken de jaarbalans op met alle kosten en baten en komen tot de ontdekking dat de kosten hoger zijn dan de baten. Dat zijn lastige verhalen, die je rond Kerst moet vertellen aan je personeel.
Radio 3FM telt ook geld, maar dan voor jongeren in conflictgebieden. Wie dat graag wil, kan bij de populaire radiozender plaatjes aanvragen voor een willekeurig bedrag. Kerstavond stappen Giel Beelen, Paul Rabbering en Domien Verschuuren uit hun Glazen Huis in Heerlen, waarna naar verwachting weer een recordbedrag is opgehaald voor het Rode Kruis.
Radio 2 heeft weer de Top2000 samengesteld. Of beter: laten samenstellen door de luisteraars. De zestiende editie, inmiddels. Met een verrassende nummer 1, John Lennon met Imagine.
Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Terwijl dit jaar nog niet eens voorbij is. Nog een weekje.

Tags // , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.