okt
01
2013

Oktober

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

De maand oktober is weer begonnen. Voor de hardvochtige fans van BLØF reden om het album Oktober de komende 4,5 week te draaien. Er bestaan in de wereld ergere dingen, ik vind BLØF niet verkeerd.
In de Verenigde Staten zitten federale ambtenaren voor onbepaalde tijd thuis. Met onbetaald verlof, dat ook nog eens. De reden is dat de begroting op slot zit. De Republikeinen en de Democraten zitten muurvast. De uitgaven worden beperkt tot het hoogst noodzakelijke.
De schuld hiervoor wordt gelegd bij de oerconservatieve Tea Party-vleugel binnen de Republikeinen. Maar mijn moeder leerde me vroeger: waar twee vechten, hebben twee schuld – of op zijn minst verantwoordelijkheid, maar dat leerde ik later pas.
Ik houd me maar met mijn dagelijkse werkzaamheden bezig. Oktober is in eerste instantie mijn vierde en laatste maand bij de FrieslandPost. Ware het niet, dat ik een maand verlenging heb aangeboden gekregen. Ik blijf dus nog een maand.
Tussendoor blijf ik uiteraard ook bloggen. Sterker nog, vandaag ben ik begonnen met een nevenproject. Een heus Dylan-blog, Een Ander Zelfportret. Waar het gaat over Bob Dylan, maar net zo goed over mijzelf.
Zo is oktober voor mij niet de wreedste maand. Maar een optimistische maand.

Tags // , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.