nov
17
2020

Sonja de Vries

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten

De stichting Uit de Bron van Christus wil uitbreiden in Oudehorne. Buurtbewoners zijn ongerust en vrezen ‘een enclave in het dorp’. De gesloten religieuze gemeenschap rond Sonja de Vries, die al gebouwen heeft aan de Buitenweg in het dorp, is van plan om aan de Schoterlandseweg een voormalige boerderij met schuur te verbouwen.
De club verstuurt regelmatig uitnodigingen voor bijeenkomsten. Ook ik heb wel eens een brief gekregen om vooral toch een keer langs te komen. Maar ik ben er niet geweest.
Van iemand anders weet ik dat deze stichting verantwoordelijk is geweest voor diens terugkeer naar de kerk. Deze kennis kreeg de uitnodigingen ook en ging daar wél op in. Mijn kennis was christelijk opgevoed, maar liet het geloof los toen hij jongvolwassen was. Tot hij dus de brief kreeg van de Oudehorners.
Dus laat ik het niet al te veel afkraken. Maar ik heb wel een vreemd gevoel.

Tags // , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.