aug
31
2014

Stanley Menzo ontslagen bij Lierse

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

LIERSE Stanley Menzo is ontslagen als trainer van Lierse SK. Het ontslag volgt op de slechte resultaten van de Belgische Eersteklasser in de laatste weken. Zaterdag verloor Lierse met 0-2 van Waasland-Beveren waardoor de ploeg naar de laatste plaats van de ranglijst zakte. Op de website van de club reageert de 50-jarige Menzo teleurgesteld op zijn gedwongen vertrek.
“Het is met pijn in het hart dat ik op deze manier afscheid moet nemen van de club van mijn hart. Maar ik kan recht in de spiegel kijken en zeggen dat ik er alles aan heb gedaan de voorbije anderhalf seizoen. Ik wens Lierse dan ook het beste toe voor de toekomst.”
Menzo tekende in mei 2013 voor twee jaar bij de Belgische club, waar hij als speler ook drie seizoenen onder contract heeft gestaan. Zijn taken worden voorlopig overgenomen door de assistent-trainers: de Nederlander Alfons Arts en de Duitser Daniel Simmes.
Tussen 2008 en 2010 was Menzo hoofdtrainer van Cambuur Leeuwarden, waar hij ook werd geassisteerd én opgevolgd door Alfons Arts. Ook was de voormalige keeper assistent-trainer bij Vitesse (2010-1013).

Bron: NOS.nl

Tags // , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.