okt
17
2020

Streep door EtN 2020

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Festival Explore the North kan door de nieuwe verscherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Het festival zou al in aangepaste vorm zijn, maar nu festivals de komende vier weken verboden zijn, ziet de organisatie geen mogelijk om het door te laten gaan.
“Een festival moet ook een fijne, inspirerende ervaring zijn en de organisatie kan dat nu niet meer bieden,” laat de organisatie weten. Ook vervallen het programma in De Westerkerk en innovatieweek DORP, die voorafgaand aan het festival gepland stonden. Mensen die een ticket voor het festivalweekend gekocht hebben, krijgen hun geld terug of kunnen Explore the North en de artiesten steunen door een donatie te doen.

Andere momenten
De organisatie van Explore the North hoopt de aangekondigde projecten op andere momenten. Dit jaar stond het programma, meer dan andere jaren, vol met eigen producties en door Explore the North en partners geïnitieerde projecten. De organisatie gaat gezamenlijk met de kunstenaars op zoek naar andere momenten of oplossingen die het gemaakte werk tot zijn recht doen komen.

Bron: Omroep LEO Middels├ę

Tags // , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.