apr
30
2015

Stukje schrijven

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten, JournalistFrits, Modern Times

Hoeveel schrijf ik? Om hoeveel woorden per dag gaat het? Leuke vragen. Ik schrijf dagelijks – uitzonderingen bevestigen de regel. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je wordt geschept door een auto. En dan publiceer ik niks, maar ik hoop dat me dat vergeven wordt. Het aantal woorden dat ik schrijf, is niet bij voorbaat vast. Het kunnen er honderd per dag zijn, maar ook vijfhonderd of misschien wel duizend.
Het aantal woorden is afhankelijk van het stukje dat ik maak, maar ook van de hoeveelheid stukjes. Niet alleen schrijf ik voor dit blog, maar ook voor mijn Dylan-weblog. Daarnaast schrijf ik verhalen voor Classic Rock Mag. Verder nog kleinere nevenfuncties, waar ik ook mijn naam aan heb verbonden.
Hoeveel stukjes heb ik inmiddels geschreven? Op dit blog, inclusief dit bericht, staan 767 berichten. Een aantal berichten stonden ook op andere blogs, in de periode dat ik van die blogs overstapte op dit blog. Die andere blogs – Modern Times, JournalistFrits en Ds. Van Zanten – bevatten gezamenlijk 2580 artikelen. Daarvan overlapten 35 stukjes dit blog, waardoor ik voor FritsTromp.nl 732 stukjes heb gechreven. Voor Een Ander Zelfportret publiceerde ik tot en met vandaag 306 blogs.
Dat maakt een totaal van 3618 artikelen. Dat is exclusief de CRM-verhalen, de blogs voor tijdelijke weblogs die ik in de lucht hield en mijn betaalde artikelen. Wat daar nou zo leuk aan is, aan het schrijven? Het plezier dat je begint met een leeg en wit vel, en eindigt met een nieuw verhaal. Plus het plezier dat je een verhaal creëert.
Een doorgaande schepping.
Zoiets.

Tags // ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.