jan
09
2019

Tussen de regels

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Afgelopen week was Henny Vrienten te gast bij het Radio 1-programma Kunststof. Hij kwam om te praten over de documentaire Basmannen, dat donderdag bij Het Uur Van De Wolf wordt vertoond. Maar in het radiogesprek ging het over meer dan alleen de basgitaar en de relatie tussen vader en zoon.
Het ging in dat gesprek ook over de nieuwe solo-cd van Vrienten, dat binnenkort moet verschijnen. Tussen De Regels heet deze plaat en is het derde deel uit zijn drieluik. De eerste twee delen verschenen in 2014 en 2015: En Toch… en Alles Is Anders. Tussen de eerste twee releases en Tussen De Regels speelde Vrienten nog een paar keer met Doe Maar en maakte hij twee albums met Boudewijn de Groot en George Kooymans.
Als je weet waar je vandaan komt, kun je overal naar toe.
Dat is een van de zinnen die op Vrientens nieuwe album is terug te horen. Dat belooft dus nog wat. Geen idee wanneer Tussen De Regels moet verschijnen, we krijgen vanzelf een seintje als het zover is. Ow, en voor de verzamelaars onder ons, de drie platen uit het drieluik vertellen hun eigen verhaal: En toch alles is anders tussen de regels door.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.