jun
13
2019

Wende speelt Connie Palmen

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Zangeres Wende Snijders gaat een van de hoofdrollen spelen in I.M., de vierdelige dramaserie die is gebaseerd op de gelijknamige roman van Connie Palmen. Ramsey Nasr neemt de rol op zich van Ischa Meijer, die enige jaren een intense relatie had met de auteur.
I.M. is een autobiografische roman van Palmen, die zich afspeelt in de periode 1991 tot 1995 en verscheen in 1998. Het verhaal draait om de destijds 36-jarige schrijfster, die verliefd wordt op de destijds 47-jarige verslaggever Ischa Meijer. Ze hebben een intense relatie, tot de journalist in 1995 onverwachts overlijdt.
De regie is in handen van Michiel van Erp, die eerder de dramaserie Ramses maakte voor de AVROTROS, gebaseerd op het leven van de overleden zanger Ramses Shaffy. “Voor mij gaat de serie over identiteit. (…) Connie bedacht al jong hoe haar leven en carrière zou moeten verlopen. En zo is het ook gegaan. Ze had alleen niet in kunnen schatten dat ‘de grote liefde in haar leven’ zo snel en plots zou sterven.”
“Ik hou van het werk van Michiel van Erp”, zegt Palmen over de serie, die naar verwachting in 2020 te zien is bij de AVROTROS op NPO 1. “I.M. is bij hem in goede handen, daar vertrouw ik op.”
Zangeres Snijders (40) speelde eerder hoofdrol in de film Zurich, waarvoor ze een Gouden Kalf-nominatie ontving.

Bron: Nu.nl

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.