mei
02
2020

2-5-’02

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Vandaag is een goede dag om de bootleg te draaien van mijn eerste concert van Bob Dylan. Het was niet mijn eerste concert ├╝berhaupt waar ik ben geweest, wel het concert dat me voor het eerst heeft weggeblazen.
Precies 23 maanden eerder was ik bij mijn eerste concert: een van de zestien optredens in Ahoy van Neerlands populairste band Doe Maar. Ook dat was een goed concert, maar strak geregisseerd vanwege de re├╝nie.
Dylan was anders. Fris, bluegrass, gospel, folk, country, alles kwam aan bod.
Het was de periode dat ik eindexamen van de mavo deed, naar de havo ging, Wim Kok het ontslag van zijn tweede kabinet had aangeboden vanwege het Srebrenica-drama en Volkert van der Graaf de politicus Pim Fortuyn had vermoord op het Mediapark in Hilversum.
In deze verwarrende tijden trad Bob Dylan op in Rotterdam.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.