okt
27
2015

Auto’s

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Deze werden twee auto’s uitgebrand aangetroffen in Oostknollendam, Wormerland. Het gaat om de auto’s van Harold Halewijn en zijn vrouw. Halewijn is in zijn vrije tijd fractievoorzitter van de lokale GroenLinks-fractie. Mogelijk is er een verband tussen het zogenaamde vluchtelingendebat en de nevenfunctie van heer Halewijn.
De reacties van de (landelijke) politiek zijn niet uit de lucht. Je blijft met je poten van andermans spullen af. Ook als het gaat om mensen met een publieke functie. Zij komen op voor het algemene belang, waar je eigen individuele belang onder valt. Andermans spullen afbranden behoort niet tot de gespreksvorm in Nederland.
Heer Halewijn had twee auto’s. Zelf reed hij in een auto, en mevrouw Halewijn had een auto. Halweijn is daarnaast zelfstandig ondernemer, voorzitter stichting Dorpshuis OostKnollendam en voorzitter stichting Boerensluis Oost-Knollendam. Volgens Halewijns twitter biedt de fractievoorzitter hulp bij ontwikkelen van ICT Visie, Strategie en Leiderschap, en is hij eigenaar van het Slimme Huis. Waarvan akte.
Heeft hij daarom twee auto’s? Is het geen dikdoenerij van een linksliberaal politicus? Wat moet iemand die voor het milieu opkomt, met twee ‘milieu-bestrijders’? Enfin, zomaar wat vragen. Vragen waarover Halewijn zich zelf moet verantwoorden. En wat evenmin een reden is om zijn vervoersmiddelen in de fik te steken.

Tags // , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.