nov
05
2015

Doe Maar bij RTL Late Night

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Vanavond is Doe Maar te gast bij RTL Late Night. Opmerkelijk, want de Nederlandse reggae-groep heeft in 2013 dan toch daadwerkelijk afscheid genomen van het publiek. Zou de band dan aankondigen dat ze opnieuw bij elkaar komen? Worden ze daarmee dan niet de Heintje Davids van de popmuziek?
Neerlands populairste band bestond tussen 1978 en 1984, het jaar dat ze wegens teveel aan succes in de Maaspoort in Den Bosch met twee concerten afscheid namen van het jonge publiek. In 2000 volgde een kortstondige maar hevige reünie met een nieuw studioalbum en zestien (!) concerten in Ahoy, Rotterdam.
In 2008 volgde een heropleving van de band. Twee uitverkochte optredens in De Kuip en op Werchter Boutique in Werchter. Na een slapende periode, traden de mannen op in het kader van Symphonica In Rosso 2012, met vier concerten in het GelreDome, het stadion van de Arnhemse voetbalclub Vitesse. Wat volgde was een handvol optredens langs Nederlandse theaters, waarna de band dan hun ska-instrumenten definitief aan de wilgen hing.
Of kondigen de vier heren bij Humberto Tan opnieuw een reünie-reeks aan?

Tags // , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.