mei
21
2022

Dylan grapt over Petty

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Bob Dylan en George Harrison hadden een interessante vriendschap. Terwijl George zijn hart uitstortte terwijl hij zong dat hij wilde dat Dylan zich voor hem openstelde in I’d Have You Anytime, hield Dylan zijn gevoelens voor George opgekropt. Ze hielden allebei evenveel van elkaar, maar toonden hun emoties anders.
Ze hadden echter zeer vergelijkbare gevoelens voor humor.
De “dhr. Tambourine Man”-zanger wist met zijn vaak emotieloze oneliners mensen op hun spoor te houden. Dat gebeurde toen hij een hilarische opmerking maakte tegen Tom Petty toen George de kamer verliet.
Petty vertelde producer Rick Rubin het verhaal (per Vulture). “Ik heb een grappig verhaal dat Tom Petty me vertelde,” zei Rubin. “Ze werkten aan de Traveling Wilburys-plaat en hij, Bob Dylan en George Harrison zaten samen aan een nummer.
“George stond op om naar de badkamer te gaan of om de kamer uit te gaan om iets te drinken, en nadat hij naar buiten was gelopen, boog Bob zich samenzweerderig naar Tom toe, serieus, niet als een grap, en zei: ‘Weet je, hij was in de Beatles.’”
Ondanks dat Rubin zei dat Dylans opmerking geen grap was, was het dat wel. Maar serieus, geen van The Traveling Wilburys nam hun ego mee toen ze samenkwamen om hun twee albums op te nemen.

Bron: BitDaily

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.