jul
18
2015

Publiek

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Elke dag minimaal één stukje schrijven en publiceren. Dat is de opdracht die ik mezelf een aantal jaar geleden heb gegeven. Die opdracht vervul ik nog steeds – uitzonderingen bevestigen de regel. Die uitzonderingen zijn er wel degelijk. De week dat ik in Turkije ben geweest, bijvoorbeeld. De keren dat ik met E&R heb meegedaan. Die dagen na mijn rotonde-ongeluk. Momenten dat het me fysiek niet lukte om een stukje te publiceren. Wel te schrijven, maar zonder de mogelijkheid om het de digitale ether in te slingeren.
De afgelopen weken heb ik ook niet elke dag gepubliceerd op dit blog, hoewel dat met mijn eigen fysieke gesteldheid weinig mee van doen had. Nee, dit keer was het een kwestie van techniek. Een lastig en ingewikkeld gebeuren, waar ik als eenvoudige jongen weinig kaas van heb gegeten. Gelukkig word ik op technisch gebied ondersteund door mijn webmaster.
Enfin. Zoals het nu uitziet, werkt alles weer volgens het oude en vertrouwde principe. En kan er weer dagelijks worden geschreven. En kunnen die stukjes weer worden gedeeld met het publiek.

Tags // , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.