jul
31
2019

Rise and fall

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Op Radio 1 hoorde ik onlangs het liedje Ris & Fall voorbij komen. Een samenwerking van Sting en Craig David, uit 2003 alweer. Het brengt me terug in de tijd dat ik met enige regelmaat baantjes trok in het zwembad van Heerenveen, De Telle. In het zogenaamde koude bad, dat toch zo’n 25 graden warm was, trok ik heen en weer. De radio met iets van SkyRadio liet in die maanden vaak dit liedje horen.
Maar bij het opnieuw horen van Rise & Fall hoor ik de zin And it seems as though the writing’s on the wall, wat me weer doet denken aan oud-premier Theresa May van het Verenigd Koninkrijk. Zij hield ooit een toespraak waar ze al hoestend door kwam, terwijl de letters op de muur naar beneden kwamen. Goede reden om Craig David en Sting weer eens te draaien, bij changing of the guards, dat vorige week plaats vond. Boris Johnson nam zijn intrek in 10 Downing Street, als opvolger van de geplaagde May.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.