feb
28
2017

Roltrap naar de maan

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Een jaar of wat geleden liep ik stage bij Dagblad De Stentor/Veluws Dagblad. Ik maakte deel uit van de regioredactie van Harderwijk. Mijn stagebegeleider was een puike kerel, waar ik het wel mee kon vinden. Hij leerde me wijze journalistieke lessen.
Maar waar deze Marco Gruben óók verantwoordelijk voor was, was mij attent maken op de cd Roltrap Naar De Maan van Klein Orkest. Een plaat vol met kinderliedjes, bestemd voor volwassenen. Het voert te ver om alle spitsvondige teksten van Harrie Jekkers en consorten hier te benoemen.
Desalniettemin moest ik aan dit album denken bij het lezen van het artikel over een reisje naar de maan. Nee, geef mij maar de roltrap van Klein Orkest.

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.