jun
30
2020

Ronny Wood

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

De muziekdocu Somebody up there likes me is binnenkort te zien bij Slieker. Rolling Stones-gitarist Ronnie Wood, inmiddels de zeventig ruim gepasseerd, toont zich nog steeds op de top van zijn kunnen. Deze documentaire geeft een intiem portret van de legendarische muzikant.
Ron Wood. Hij heeft een basis als gitarist van The Faces, waar hij Rod Stewart van kent. Toen de laatste begin jaren negentig zijn MTV Unplugged mocht doen, kwam Wood als gastgitarist opdraven.
Samen met zijn Stones-collega Keith Richards stond Wood ook Bob Dylan terzijde tijdens diens optreden tijdens Live Aid ’85. Dat was het optreden waarbij de drie mannen van tevoren wat moed hadden ingedronken. En waarbij Dylan zich hardop afvroeg of een deel van de opbrengst misschien naar de Amerikaanse boeren kon gaan.
Naast gitarist is Wood ook schilder. En dat komt in de documentaire ook naar voren. De film duurt ruim zeventig minuten en is te bekijken op de volgende tijdstippen: donderdag 2 juli om 15.30 uur; vrijdag 3 juli om 19.00 uur; zaterdag 4 juli om 19.00 uur; zondag 5 juli om 20.00 uur; maandag 6 juli om 20.30 uur en woensdag 8 juli om 15.30 uur.

Tags // , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.