mrt
29
2018

The Passion Bijlmer

Author // frits_tromp1
Posted in // Ds. van Zanten

In De Bijlmer is vanavond The Passion te zien. Tommie Christiaan is Jezus, Glennis Grace speelt de rol van Maria, Brainpower is te zien als Petrus, Jeangu Macrooy doet Judas, Arjan Ederveen komt als Pilatus voorbij, Bert van Leeuwen doet het verslag, Graziëlla Hunsel Rivero is de bloedvloeiende vrouw en Anne-Mar Zwart, Niek Roozen, Jayh Jawson, Levi van Kempen, Soraya Tjin, Paul Rabbering, Frank van ’t Hof, Giefa Sparkle en Don Ceder zijn de discipelen.
Noraly Beyer is de verteller van dienst. En dat is een goede vol voor haar, als oud-nieuwslezeres. Ik neem haar in deze rol serieus, wetende dat het een rol is. Alle deelnemers zijn acteurs. Of een soort van acteur. En Beyer als verteller, dat kan. Anders is het met iemand als Arjan Ederveen als Pilatus – het basismateriaal van vandaag is kurk.
Zo komt het bijvoorbeeld ook dat ik Rik van de Westelaken niet helemaal vertrouw als journalist.
Vanwege zijn deelname aan Wie Is De Mol?, een spelprogramma waarbij de mol het spel in het geheim saboteert. List en bedrog als spelvariant, maar ook strikte geheimhouding tot aan de laatste show. Klopt het dan wel wat je via een nieuws- en actualiteitenprogramma de ether in slingert?
Bij Noraly Beyer heb ik die terughoudendheid niet. Ik ben benieuwd hoe zij als evangelist zal optreden.

Tags // , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.