dec
22
2014

Updates

Author // frits_tromp1
Posted in // Modern Times

Gisteren heb ik niets gepubliceerd. Dat had niet te maken met het gebrek aan inspiratie. Immers, kijk maar naar buiten en er is genoeg om over te schrijven. Nee, gisteren moest mijn computer een aantal updates plaatsen. Bij het kopje ‘Afsluiten’, bij de Start-knop, zag ik het geelbruine knopje al staan. Nietsvermoedend liet ik de updates plaatsen – ervan uitgaande dat het om slechts een paar dingen zou gaan.
Het bleken er 161 te zijn. 161 updates – waar zouden ze vandaan komen? En wie zou het belangrijk vinden dat ik die op mijn notebook zou plaatsen? Wat zou meneer Microsoft met mijn kleine laptop van plan zijn?
De ganse dag duurde het voor de verbeteringen waren geïnstalleerd. Of althans, een gedeelte van de nacht werd ook nog meegepikt. Tijdens de dag bleef de computer wat hangen bij update 63 – nog maar 98 te gaan. Het lullige is dat je niets kunt, wanneer de updates worden geïnstalleerd. Dus ik pakte maar een boek, zette een plaatje op en zat twee keer in de kerk.
Natuurlijk, er bestaan slechtere bestedingen van de zondag. Maar je merkt hoe gewend je bent aan het gebruik van je computer.

Tags // , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.