jun
30
2018

Vijf jaar later

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Vandaag bestaat dit blog vijf jaar. Mijn eerste bericht was een bespreking van het boek ‘Wat doe ik hier in godsnaam’ van Carel ter Linden. Dit bericht is nummer 2650. Dat is een gemiddelde van 530 berichten per jaar. In die eerste maand liep mijn blog nog gelijk met de drie afzonderlijke blogs, die ik in die tijd onderhield. Het was een bewuste keuze om een overlap te hebben. Zo bouwde ik al een archief op, wanneer ik daadwerkelijk “los” zou gaan met mijn huidige blog.
Vijf jaar. In die tijd kan veel gebeuren. Dat ís ook gebeurd. Daarvan heb ik de afgelopen tweeëneenhalfduizend berichten verslag van gedaan. Dit blog is mijn kroniek van een leven.

Tags // , , , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.