mrt
29
2019

Zomergasten 2019

Author // frits_tromp1
Posted in // JournalistFrits

Janine Abbring presenteert voor het derde seizoen op rij VPRO Zomergasten. Het programma waarin gasten drie uur lang live worden geïnterviewd terwijl ze hun favoriete televisieavond samenstellen, is te zien op NPO 2 vanaf zondag 28 juli 2019.
Het is het 32e jaar dat de VPRO Zomergasten maakt. Abbring ziet uit naar het nieuwe seizoen: “Ik sta te springen.” Hoofdredacteur Stan van Engelen vindt Abbring een slimme, prikkelende en vaak ook humorvolle interviewer. “Daarbij zoekt ze risico’s op en durft ze zichzelf te tonen in de gesprekken. We kijken uit naar een mooie en hopelijk inspirerende nieuwe editie van Zomergasten.”

Van der Laan
In de afgelopen seizoenen interviewde Abbring onder andere voetbalcoach Louis van Gaal, psychotherapeut Esther Perel en bioloog Frans de Waal. In 2017 ontving Abbring de Sonja Barend Award (beste tv-interview) voor haar gesprek met Eberhard van der Laan.
Voorgaande edities van Zomergasten werden onder andere gepresenteerd door Freek de Jonge, Adriaan van Dis, Joost Zwagerman, Connie Palmen, Joris Luyendijk en Margriet van der Linden.

Bron: Het Parool

Tags // , , , , ,

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.